Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertankens kranka blekhet

 

 

Paolo, Paolo, vad har du gjort?

något du inte bort

köpa kärlek för peng

du rumlat i säng

med unga flickan

du laddade "pickan"

sköt salut

men glädjen tog slut

farbror polisen kom

satte dig bakom lås och bom

nu du ångerfull är

du var ju inte ens kär

förstod hon tvungen var

att tillfredsställa varje karl

din dotter hon kunde varit

hon hade långt farit

säg, var det värt priset?

du fick smaka riset

ditt liv och karriär förstört du sa

men tänkte du nåt på denna flicka?

att få sitt sköte bli skändat av alla män

när hon helst av allt vill åka hem

skäms Paolo! skäms igen!

du är inte kvinnornas vän

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-17 11:17



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Snacka om att han blev avslöjad med "böxera nere"
2020-05-18

    Lena Staaf VIP
Bra skrivet! Prostitutionsgruppen med Simon Häggström gör ett bra jobb. De både avslöjar torskar och så stöttar de tjejerna så de ska kunna ta sig ut prostitutionen.
2020-05-17

  Judas Ekholm VIP
Haha! Lovely!

Skit skall skit ha! <3
2020-05-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Deborah från Polen är inte ett offer för människohandel, hon är en oberoende kvinna som arbetar självständigt i den skyddande eskortindustrin de bästa 22 åldern under skydd av en 30 år gammal kvinna,
Deborah om hon faller i sängen med vad hon tror att hon gillar är ett annat ämne. Jag hoppas bara att hon inte är hans dotter på riktigt.
2020-05-17

  Cikoria Blå VIP
En sorglig händelse, som ju tyvärr inte är något nytt eller enstaka fenomen...
Jag vet inte vad som ska göras för att dessa flickor ska få någon hjälp och/eller upprättelse.
Bra att det belyses iallafall.
Du gör det på ditt eget speciella sätt, vilket känns bra
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP