Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var faktiskt religiösa män som startade de första bordellerna långt tillbaka i tiden.


Drifter

 

 

för länge, länge sedan

i ett avlägset land

religiösa män led

deras kroppar stod i brand

 

en sådan brinnande plåga

vad göra åt denna pina?

en het flammande låga

som ej lät sig tämjas

 

de kläckte då en ide'

som snart blev verklighet

lösningen på deras problem

kom från Hans Helighet

 

vi startar en egen klubb

med diverse nöjen o aktiviteter

ens kropp och själ behöver detta

samt diverse faciliteter 

 

så byggdes det ett glädjens hus

där de religiösa kunde njuta

problemen var nu lösta

bekvämt sig bakåt kunde de luta

 

och livet blev så härligt skönt

tillgång och efterfrågan perfekt

vad mer kunde de önska

de levde som en liten sekt

 

vad de inte visste då

om tusende år

det blev ett riktigt rabalder

om detta skriver skalder

 

ty synden straffar sig själv

att rättfärdiga detta liv

är att slå undan benen på sig själv

skulle Du vilja vara en i detta liv?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-17 12:54



Bookmark and Share


    Asta Kass
Jajjemän! That's... män. xD
2020-06-25

  Bodingen VIP
Är ju såå synd om torskarna, jodå, såg det själv på tv förra veckan, jodå...
2020-05-18

  ULJO
Ja vad har inte religionen ställt till med. Elände och åter elände.
2020-05-18

    Lena Staaf VIP
Utnyttjande av kvinnors kroppar har funnits så länge man kan minnas. Det är inte så länge sedan man var tveksam till om kvinnor har en själ. Men när man väl har börjat inse det blir det moraliskt svårt att utnyttja henne.
2020-05-17

  Kungskobran VIP
Trots förbud och lagar
gör människan vad hon behagar
Politikerna kämpar hårt
gör det för horan och torsken svårt
Dom liknar Don Quijote
som ädla känslor fått
att slåss mot människas drifter
med lagar och skrifter
är en omöjlighet
alla vet
2020-05-17

  angela Täubert fd Jansson VIP
Intressant tanke...
men helt betydelselöst idag var den kommer ifrån, frågan är vad gör vi idag för att inte stötta detta.
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP