Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtidens melodi

En symfoni
av röster
av åsikter
spelar
ständigt

Samtidens
melodi

En ljum publik
blickar tillbaka

på sig själva...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-17 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP