Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom trötthet

Ögonlocken är tunga
Sega av sömn, klåda
Och bortglömd sömn.

Är så trött så hjärnan
Snurrar i ultrarapid
Tankeförmågan är precis
Lika seg som sirap i kallt vinterväder

Nedstämdheten
Lurpassar bakom soffan
Uppfattar ett dovt
Morr
Ilar förbi likt en snigel som tankats med raketbränsle

Är så här det blir när man vaknar i ottan.
Nu hälsar jag dig
God natt!




Övriga genrer av lilla t
Läst 228 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-18 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t