Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill en själv bara gråta. Vad sur jag blir över föreställningen om att det bara är ena könet som förgriper sig på andra eller är utsatt för utpressning. När det finns i alla läger. Oavsett om det är en av tio eller nio av tio.


Ibland vill en själv bara gråta







Ibland vill en själv bara gråta, ibland vill en själv
bara gråta, ibland vill en själv bara gråta, ibland
vill en själv bara gråta, ibland vill en själv bara
gråta, ibland vill en själv bara gråta, ibland vill
en själv bara gråta, ibland vill en själv bara gråta,
ibland vill en själv bara gråta, ibland vill en bara
själv bara gråta, ibland vill en själv bara gråta, ibl
gråta, ibland vill en själv bara gråta, ibland vill en




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-18 21:32



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Så är det!
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP