Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ordspråk säger ‘själv är bäste dräng’, vilket i stort sett betyder att skall något alls göras, det blir vad du vill ha det till, troligen, om du kan tacka dig själv. Du avgör alltså oftast dina egna handlingar, kan det bli mera intressant?


Moral är något till synes enkelt






Det du gör som känns gott att göra,
mår du troligen gott själv
av att ha gjort,
eftersom du vet att du gjort det.

Det du gör som känns illa att göra,
mår du troligen illa själv
av att ha gjort,
eftersom du vet att du gjort det.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-20 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP