Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent på jorden (Min klimatkamp 20/5)

Jag tog fram boken "Sent på jorden. 33 tankar om världens största nyhet" ur min bokhylla. Jag köpte den hösten 2018.

Då när man kunde ta pendeln in till stan utan att fundera på om det var en Nödvändig Resa, då när man kunde delta i en klimatkväll på Oscarsteatern i en fullsatt salong utan att hålla 2 meters avstånd. Då när man kunde umgås med okända människor.

Då Före. Då när man inte kunde föreställa sig att en helt annan nyhet skulle komma att uppta hela utrymmet.

Men det är fortfarande sent på jorden.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-20 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP