Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetarklass

En del går ut och tar en drink, andra tar en bärs.
En del säger "trevligt" efter påhälsning, andra inte.

En del fostrar sina barn att hälsa och ta i hand, andra inte. Särskilt inte nu. När man ska armbåga eller visa respekt med hjälp av avstånd. Vilket är bra. Jag säger inget därom. Global pandemi och allt. Men. Ja. Ni förstår, eller fattar?

Jag vet inte vem jag ska vara mellan världar.
Äldre och yngre.
Skikt. Uppfostran och levnad.
Mitt eget ansvar för kommande generation.

Det var lättare när jag inte hade barn.
Det var förbannat mycket lättare när jag inte reflekterade.
När jag inte observerade och insåg hur små nyanser, gör skillnad på människor.




Övriga genrer av Uråldrig
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-20 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig