Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter vår tid

Doft av pepparkaka
Glögg och mandel
Varma ögon
Mjuka händer
En kyss

Vi struntar i höst
Svamp och storm
Går rakt in i mörkret
Och tänder ljusen

Det är som om vi lever
Och vill leva igen och igen
Den tid vi inte fick
Debuterat med andra
Alla år vi inte hade
Med varandra

Vi gör våra traditioner
Lite omlott
Sådana vi känner oss
Och vi älskar
Älskar framförallt
Älskar allt vad vi kan
Allt vad vi kan




Fri vers av Uråldrig
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-24 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig