Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag.

När dagar och nätter passerar
Som vore de en samma sak
När gränserna evaporerar
När ner blir upp och fram blir bak

Tar jag min tillflykt till sängen
Gömmer mig under mitt dun
Borrar mig ner i mitt täcke
Och blundar för nästa monsun

Jag gråter så sällan nu mera
För tårar och sorg kostar tid
Men önskar med känslor liera
Men poff är de borta utan strid

Drottning av is, drottning av is
Kapslat all smärta djupt in
Hon ser den genom ett dimmigt dis
Och undrar om den är sin

Kanske är den nån annans
Ty skillnaden finns inte där
När allt går ihop, faller samman
Och hon flyr ifrån allt besvär




Bunden vers (Rim) av Uråldrig
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-10 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig