Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platinum

Den första var den snälla men ändå nattens son
Av mörker var hans släkte, en man av månen blå
Den andra var den grymme men likväl solens son
En lysande agenda men kärleken gav sår

Så slutligen kom mannen
En man av natt och dag
En man så god av värme
En man som jag vill ha

Nog har jag velat äkta,
Båd natt och dag minsann
Men nog har jag så lärt mig.
Att vänta litegrann..

Ty vad är är då det bästa
Än någon med balans
En man som vet att föra i livets hårda dans
En man som högt värderar
En stadig relation
En man som vet att prisa
Verklig kommunikation

En man som lätt kan vandra i alla mina rum
En man som jag vill ha i lag
Den mannen är av platinum
Bortom natt och dag

Där är han
Där är han

Där han är han
Och jag är jag

...




Bunden vers av Uråldrig
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-11 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig