Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överlevde dig





Jag
gick aldrig sönder
du
tog aldrig sönder
mig
frustrerad
som fan
och arg
för de mesta
och
jag grät

många gånger
men
du
tog aldrig sönder
mig

jag
är hel

för någon
annan


att älska




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-20 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna