Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till hemlandet

 

 

Före Corona: tiggare i varje gathörn.

 

Efter Corona: tiggare försvann lika fort som de dök upp.

 

Reser de som vanliga turister hit eller i ett bestämt syfte? Hur räcker deras (hoptiggda) pengar till för mat och husrum? Hur många svenskar är villiga att öppna både sitt hjärta och hem till någon av dessa fattiga människor? Nähä..det var en annan femma...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-21 10:26



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Varför sätter inte de övriga EU-länderna press på t.e.x Rumänien att ta hand om sina egna medborgare? Det är deras inre angelägenheter, inte Sveriges.
2020-05-21

  Kungskobran VIP
Jag har alltid undrat hur de får ihop det med tiggeriet.
Resan mat mobilen kostar
Kontanthanteringen har ju nästan upphört i Sverige
2020-05-21

    Lena Staaf VIP
I min kommun har vi några godhjärtade människor som ställer upp med mat och husrum till tiggarna. De har besökt dem i deras hem i Rumänien och sett misären. Och att deras tiggda pengar gått till en dusch eller ett kylskåp eller en operation.
2020-05-21

  ULJO
Tiggare i all ära. Men många av dem tvingades till tiggeri på samma sätt som kvinnor tvingades till prostitution.

2020-05-21

  Koloristen
Har inga problem med kvinnorna, som vanligtvis pushas fram för att göra "jobbet". Det är dessa muskulösa och fullt arbetsföra karlar, som håvar in slantarna vid dagens slut, som det är värre med.
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP