Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brinna,brunnit,brinner än


Eldstungor

Du ska höra dem
spraka
i ett gnistregn

några ljusår
härifrån

Om du lyssnar
bortom vägarna
vi for

Nu ser du också
röken från
elden någonstans

Lite närmare
här nere på vår jord

Snart närmar du dig
platsen
Ja du står där helt intill

Den stora eld du fann

Med lågorna som
fladdrar högt mot skyn
och tvinnar sina tungor
kring varann






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-22 09:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stor dramatik i dikten
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP