Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när en okänd person hjälper till plötsligt och omotiverat


Visst värmer det

Jag var ute på min sedvanliga promenad i Brandbergen med närliggande områden.
Mitt mål det sedvanliga att leta pantbara burkar. Och när jag stod där intill en modern papperspelle reste sig en man ur ett sällskap och lämnade över i stort sett en platta med urdruckna öl med några vänliga ord. Jag tänkte på de så kallade professionella hjälpare som mest tycks lägga sina krafter för att hålla mig i ett kunskapsmörker. Till vilket syfte kan man bara spekulera över. Denne föga hjälpsamma person lystrar till namnet Michael Kronberg och är så ängslig att han likt en jagad kriminell använder sig av sitt kunnande för att hålla en låg profil gentemot samhället i övrigt. Han flyttar ofta och hans mantalsskrivningsadress stämmer inte överens med den adress som han tillbringar sin dygnsvila på.
Och han skall vara semiprofessionell hjälpare.
Och jag kan inte känna någon större förtroende för denne person.
Nu ligger en utredning i sin linda men resultatet behöver inte presenteras förrän någon gång 2021. Suck




Övriga genrer (Essä/Recension) av Sören Turesson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-05-22 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP