Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onda äro tiderna

onda äro tiderna alla talar om geopolitiska spänningar vi måste likt rädda
urtidsmänniskor söka trygghet hos den som upplevs stark dvs USA och många länder är ju redan där och lilla Sverige som hållit moralpredikningar runt världen har nu fått använda realpolitikernas munläder och det skall välsmort för att att övertyga de länder vilka vi vi mästrat om "mänskliga rättigheter" att egentligen menade vi så mycket med det och koranbrännaren är på väg att få respass ur Sverige men denne man har låtit påskina att även även om han skulle dömas till utvisning kommer han att gå under jorden Och eftersom han säkert har en hel del vänner lär det inte i förstone bli särskilt svårt Säpo och polisen är fullt upptagna av de senaste fynden i Tyresö Farliga män i lilla Tyresö min grannkommun. Är det därför poliserna dragit in på den dagliga trygghetsskapande rundturen?
Frågorna hopar sig i min lilla hjärna Och ändå har Sverige aldrig varit tryggare
Det är gott för en gammal socialdemokratisk själ att veta




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-12 17:08



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Sverige söker tryggheten i Nato, kosta vad det kosta vill!
Men hur ska Sverige ha råd att betala
medlemsavgiften i Nato när alla pengar redan skickats till Ukraina?!
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP