Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa förfester

Som skrivit alla dessa förfester
Alla dessa tomma garv alla dessa fåniga frågor
som skall du försöka sälja din begagnade tandborste?
Flabb flabb
Har mänskligheten tid att slösa på dessa idiotier?
Att komma till saken i detta fall få höra själva melodi tävlingen
tycks ha blivit en sidogrej
och förresten har jag redan sappat över till något annat
till exempel att klaga över tidsandans förflackning
flabb flabb
runt hörnet väntar ett krig
flabb flabb
och det är redan ett sådant mellan Ryssland och Ukraina
och det är på allvar




Prosa (Kortnovell) av Sören Turesson VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-10 19:54



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Tidsandan är “superficial” - det görs inga djupdykningar. Det blir bottennapp!

Men ett ”flabb” mår jag bra av!!
Typ ”ett gott skratt förlänger livet” - förhoppningsvis…
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP