Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju mer jag lyssnar

DESTO OFTARE tänker jag på gamle Shakespeare
Högt flyga orden blott tanken stilla står
ord utan tankar sällan himlen når
enligt mitt minne dog han 1616
men jag kan ju minnas fel och tänk hur många lycksökare och diktatorer som passerat reyy sedan dess Adolf Hitler eller Stalin
Vilket leder mig till mitt favorit tema ord eller känsla
En uppmärksam moder kan ju tolka (rätt också) sitt spädbarns minsta lilla gny
All moderlig känsla börjar månader innan barnet kan tala och uttrycka vad det vill
enligt min erfarenhet börjar det med ordet titta




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-02-11 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP