Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att söka förklara min del av verkligheten. Just nu ser den ut att gå i kors då, för att en annan är som trött och det 'är ju fredag' minst en dag i veckan. Igår exempelvis.


Dagens förklarade ord 2020 05 23





Svenskasp
-
eller som en del människor vill kunna som uttala det 'svensk asp'. Det lär finnas fur, gran, ask, bok och en del andra saker i en möjlig omvärld. Dvärgbjörk, han går nog int av för hackor precis. Visst har en hört att di som grävt guld i amerikat, men även vasken glimmar så blankt som ett draget stål mera norrut.
Den svenska aspen är ingen dröm, ej heller är den likt Verner en ström. Men en har di där borta på ön. Vilket Slit e de kring Vis by och en kram i fors, kan en ju se långt efter, i dessa som moderna tider.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-23 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP