Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tveklöst


Genljuder över tid...


Den åldrade
poetens röst

Som stämjärnet
i en ödslig skog

Ljuder högre än
raka stammars
sträckning

modet
att hämta kraft
ur rösten från
svunnen tid

Andas mossan
fuktig och frisk

lyssna till
genljud över tid

det längtansfyllda
ständigvarande

med otidsenlig
efterklang

Känna
tidens gång
utan tvekan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-23 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ferlins röst ljuder genom decennierna.
Inte bokstavligen men via poesin.
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP