Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande död

Slagen, spottad på, skuren i

Död i en levande kropp
så du får göra vad du vill

Du du du
blottad, till och med tagen på bar gärning

Vad har jag varit
för dig, för någon annan

Snälla säg vad jag betytt
för er




Fri vers av konstantarg
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-25 13:29



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Ett mycket starkt ifrågasättande!
2020-07-09
  > Nästa text
< Föregående

konstantarg
konstantarg