Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad lägger vi i klädkoder idag? Varför är det så viktigt med utsidan, när det är insidan som är viktigast? Är viktigt att färgmatcha...


Den grå kostymen

Längst in i klädkammaren
göms en grå felköpt kostym.
Den har hängt där sedan min farfar köpte den för att vara riktigt fin på ett bröllop, men på den tiden då bröllopet begav sig var det strikta klädkoder.
En klädkod som om man visade brudparet respekt fick inte koden brytas.

Så den grå kostymen blev hängande.
Åren gick och kostymen hängde till sig.
Ett barnbarn växte upp.
Fann kostymen och använde den på sin student.
Han såg inget fel i att använda farfars oanvända kostym, som var milt grå.
Till den grå kostymen bars med stolthet en lila slips, svarta "finskor" lila kalsonger och strumpor...






Övriga genrer av lilla t
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-25 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t