Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tå (etyd)

 

inifrån krafsar fjärilslarven

kryp i blindtarmstrakten

tar mig samman

nonchalerar obehaget

tar mig ut

saknar hållpunkt

koordinater riktning

tillvaron trilskar ögats utsikt

blicken registrerar

vänster höger

om igen

tar första steget

trampar tassemarker

traskar träsk

raskar rusningsträngsel

jagar gemenskap

överallt

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-25 23:25



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Spännande text !
2020-06-04

    Lena Staaf VIP
Fin dikt om att söka sig gemenskap, försiktigt, trevande, övervinnande motstånd.
2020-05-26

  lodjuret/seglare VIP
Byter till mig orden 'raskar rusningsträngsel' o lämnar efter mig
'väl skriven text'...
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg