Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se det som att dom ville haft mig på rättspsyket men att psykvården sa att det inte gick eftersom jag då måste ha en dom på mig. En dom, bara för att få sin rätt, få en ny chans till arbetsträningen!?


Sådant krångligt system.

Ja, ni hörde rätt och därför fick
jag ha, arbetsträningen hemma.

I smyg.

Och vad vore arbetsträning utan de-intagna?

Nej, de hade inte rymt bara stöttat samhället.

Och vet ni, personalen har arbetat i närvaron.

Arbetsträningen är en framgång.

Också för de-utskrivna.

Ja, ni hörde rätt och nu kan de bli behjälpliga.

Vill ni lyssna till "Jag är ett maskrosbarn" Vården?

Se på mig, jag gjorde det!

Gjorde du?

F.U.L

(Måste kolla vad F.U.L innebar nu igen.)

Minns du inte?

Men herregud, det är ju så mycket text, minns du?

Kolla bilden, det står bara om det där och en text här.

Så, ungdomar nu är det lov och värmen väntar er därute.

Ska du gå?

Ja, måste ta en lektion.

Ses..
Ni få gärna skriva Drama/Dialog till "Observatoriet"
spara gärna allt som ni känner funkar att lägga till..

(En nyckel hörs vridas om i låset)

Sen tystnad.

Det är mörkt och i ljuset från fönstret sker mirakler.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-26 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP