Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag vill (Min klimatkamp 26/5)

jag ber om ett mirakel

inte att klimatkrisen ska upphöra
inte att viruset ska försvinna
inte att all fattigdom ska utrotas
och fred på jorden

det enda jag vill
att du ska överleva

jag ber om ett mirakel




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-26 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP