Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågstycke

Jag står bakom en ridå

vågar inte möta publiken

vill inte utsätta mig

för den nedslående kritiken 

...eller för att kanske lyckas




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-26 19:02



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Känns igen × 1000, oj vad jobbigt det är! Dubbelt så det förslår. Gruvade mig från juni 2017 för ett framträdande som skulle äga rum i november, blev nästan sjuk på kuppen. När jag väl stod där tänke jag att jag inte orkade med mer anspänning och bara körde. Det blev succé. Utsätter mig inte igen. ;)

Bra text, mitt i prick liksom.
2020-06-03

  Lottie Ålhed VIP
Känns igen .Du beskriver känslan tydligt.Fint.
2020-06-02

  bibbi ahrnstedt
Fint det känns bekant att inte våga.
2020-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan det vara!
Bra skrivet.
2020-05-27

    Max Poisé
just detta är en paradox...känner igen känslan så tydligt!
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)