Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll i maj


När himlen
är ljus
och luften sval

Ska du ana en
hemlighet

En sådan
man sällan
yppar för nån
eller vill att nån
annan vet

En doft, en aning
om någonting mer
än sånt som man
känner och ser

Kanske den tanken
stannar i gräset kvar
den afton då du far

För att aldrig komma
mer


när någon annan
ska vandra vägen du gått
och finna i gräset gömt

Det liv Du en gång drömt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-26 21:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En dikt som leder till eftertanke.
Fint gestaltat av dig
2020-05-27

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så vemodigt vackert och berörande!
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP