Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möjligt yttre borde inte få stoppa envar hängiven, fast det är nog svårt med instrument. De går i och för sig att få dem låta och skapa ljud, men väl disharmonier till en början? Ägnandes timmar åt att öva, öva och även öva.


Något litet om möjlighet (lek med format)






Det är spännande med
människor som skapar.
En del som är 'precis i
begynnelsen' av sin möjliga bredd och lust,

de kanske avundas 'de
som redan nått sin klarhet'.
Men även den som står precis vid randen

där de 'sprängt målsnöret',
skall väl upptäcka att där
bara 'öppnar sig en rymd av möjligheter'?

Det en 'mästare' kan avundas
de som ännu tvekar om vilken
väg att gå, är just känslan av längtan efter

att få ta del av 'världen'.
En värld av möjligheter.
Hur möjligt trist det kan låta, framgång

brukar väl den få vilken
'kastar loss förtöjningar'
och söker sig framåt ett grund att stå på.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP