Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ode till löjan

Den lilla löjans dans
I ytan silverglans
Du finns i sjö och å
Du närmast himlen stå
Med fjäll av pärlemor
Du åars pärla stor




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-05-29 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP