Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det du sa dig inte ha....


Hjärtat
det du sa
dig inte ha

Den hårda
huden
och allt det
du sa dig
inte va

Om egna
val
som ingen
hann ikapp
(inte ens
du själv)

Eller bara
något annat
ingen annan
vet

Kanske en
väl bevarad
hemlighet




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-31 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP