Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orangeriet


Styr stegen
mot
Orangeriets
svala
nyöppnade
café’
Förbi hagen
med
Ivanhoes häst
Som dagen
till ära
när vit mask
Denna heta
sommardag
då också
de bortgångna
tar plats kring
trädgårdsbordet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-01 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP