Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För eller mot klimatet (Min klimatkamp 1/6)

Igår visades en dokumentär på Svt, Kampanjen mot klimatet. Jag valde bort den och tittade på ett avsnitt av Downton Abbey på dvd i stället.

Idag såg jag dokumentären på Svtplay. För 30 år sedan insåg världens politiker att klimatförändringarna var ett reellt hot. Sen dess har starka krafter jobbat för att skapa tvivel. Och de har lyckats. Om de inte gjort det skulle vi legat betydligt bättre till nu.

Det går inte att backa bandet, men framtiden är aldrig bestämd i förväg.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-01 21:03



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Men Downton Abbey kan man alltid backa tillbaka till!
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP