Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemleverans med flax (Min klimatkamp 4/6)

Under rådande omständigheter undviker vi all handel i butik, och ikväll var det dags för veckans leverans av livsmedel. Det har hittills fungerat relativt bra. Men denna gång fattades det en kasse när bilen åkt iväg. Kanske hade någon granne också beställt hemleverans, för medan jag svor ve och förbannelse över allt och alla såg jag plötsligt bilen köra förbi igen utanför köksfönstret. Jag ut, och vilt flaxande med armarna sprang jag efter bilen över gården. Just när den skulle gasa iväg längs gatan såg chauffören mig i backspegeln och stannade. Jag lyckades flåsa fram att det fattades en kasse, det trodde han inte att det gjorde, men han öppnade bakdörren och tittade efter, och där stod den ju. Han påstod att kassen var felmärkt; nånting måste han ju säga. Jag kunde i varje fall återvända i triumf över gården med mitt byte. Ska bli spännande att se vilka överraskningar som väntar nästa vecka...




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-06-04 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP