Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blomma är en blomma

En blomma

som har brutits under foten

eller ätits upp av ett rådjur

är ändå alltid en blomma,

som glädjer betraktaren,

men mest dess rötter.




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-05 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson