Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon, indeed.

Nacken värker,

teven är på,

tvätten tvättas,

och koppen värmer yrvaken hand.

Utebliven soluppgång,

firas med dimma och frost,

bilar kör förbi på gatan

och katten är hungrig.




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-15 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson