Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi behöver få tillgång till dans studion på kulturhuset utan att det kostar så mycket pengar. Men det verkar som dom inte vill ha en där heller. Jag frågade men fick bara ett negativt bemötande, frågade jag fel?


Låt inte polisen föra bort oss sen, när vi tränar.

Nej, sluta nu det var ett jättebra initiativ!

Jag menar bara att om vi inte får träna i kulturhuset
så kan vi dans uttrycka våra känslor precis utanför.?

Kommer Polisen då?

Ja, det kan du ge dig på att de gör!

Alltså, varför är de anställda så här mot oss?

Dom ser ner på oss.

Dom ska få se!

Dansträna ännu mer, så ställer vi upp vår trupp utanför.

Ja, nu börjar vi visa oss där ute, jag är inte längre osäker.

Osäker?

Ja, om vi duger.

Det rimmar på "Ni suger" vilken bra låt det blir!

Vågar vi?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-06 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP