Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller ljudlöst


Släpper
taget om en
verklighet

begär inträde
i en annan

Låter natten
tala sitt ordlösa
bildspråk

I ett rum av
andemening

Faller sedan
ljudlöst
genom dimman

in i drömmen









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-06 23:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mardrömmens manifesta situation
ger en illusion
i den latenta drömmens mission
att rensa hjärnans skrot
med REM sömnens bot
2020-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Ibland är natten det bästa på dygnet.
2020-06-07

    ej medlem längre
förlåt om jag inte gör mycket väsen av mig på din sida. jag följer dig i alla fall. och läser det mesta. du skriver fint. kan inte säga mycket mer. meow~
2020-06-07

  Briza media
Mystiskt och vardagligt på samma gång! :) Fint.
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP