Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fantasia

En bokskog

är en skog full av böcker

som väntar på att läsas.

Kliv in i min sagoskog av stora gröna jättar

som längtar efter dig.




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-07 21:42



Bookmark and Share


  Julio VIP
Bokläsning, så härligt.
2020-10-09

    Klipparen
så var min första tanke om bokskogen, att den skulle vara full av böcker!
2020-06-14

  Monika A Mirsch VIP
Det är så mjukt och skönt att följa dig genom din poesi. Plötsligt slår det mig att dina två första rader:
"En bokskog
är en skog full av böcker"
- kan inte existera på finska, det språk som talas i mitt land, för att bokskog blir kirjametsä på finska och kirjametsä är inte en skog full av böcker.. utan någonting helt annat - förvirrande ....
Vacker är din "Fantasia"!
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson