Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lugg och luskam

En mamma kan bara

göra som hon kan

det bästa är långt ifrån sämst

hon är bra, faktiskt på det mesta

även om hon ibland till och med skäms,

för sin tafatthet och oförmåga

att lindra barnens plåga

när de skriker i protest

då luskammen dras genom lugg och test

men när de sedan blir stora och vuxna

kommer de nog att förstå

att mamma gjorde allt för dem

även om de inte visste det då.




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-09 18:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
en mamma med glöd!
2020-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Så är det.
Jag fick en helt annan relation till mina föräldrar när jag själv blev en.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson