Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så andas

vill andas
så som andra gör
så som vågor gör

vill se
vad fåglarna ser
vad molnen ger

ön kan välta
frön kan smälta

visa det som finns
låt smältvatten leda vägen
låt gnistor bilda stjärnor

så andas




Fri vers av Aspskugga
Läst 201 gånger
Publicerad 2020-06-11 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga