Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knastrar

ränder av dragsår knastrar i kör
brädor hyvlas i månens takt
ovala tunneltorn brinner tanklöst
onda himlar blåser in genom fönster
med täcket över huvudet ligger jag kvar




Fri vers av Aspskugga
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-11 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga