Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska

När min aska flyger väst
Från klippan du kasta ut mig från
Kom ihåg att även fast jag är borta
Så tillhör jag alltid dig




Fri vers (Fri form) av Angeline
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-12 00:19



Bookmark and Share


    Poetflickan_94
Wow vilken dikt man vill inte att den ska ta slut man vill läsa mer och mer
2020-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Angeline