Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlöshet

Jag ville skylla på fågelsång
Och på ljuset som sipprade in
Men det var du som höll mig vaken




Fri vers (Fri form) av Angeline
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-31 21:58



Bookmark and Share


  Klint
spännande ...
2020-06-05

  Johan Strömstedt
Fin text som kan ge många svar.
skulle bra gärna veta varför. Fint
2020-06-05

  Björn Solum
Träffsäkert!
Jag gillar verkligen din förmåga att "vända på steken" i sista raden. Fantastiskt att läsa.
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Angeline