Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar

När jag var liten
Trodde jag att regnet var tårar
Från änglar som lämnat denna jord
Utan sitt lyckliga slut




Fri vers (Fri form) av Angeline
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-21 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är sant!
2020-02-23

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om barnets existentiella funderingar!
2020-02-22

    ej medlem längre
Gillar texten
2020-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Det heter i Bibeln om Jesus att Han grät.
Han grät över den tidens mest religiösa stad.
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Angeline