Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker

Dina ord, söta
Men rullar så bittert av tungan
Träffar mig likt en hejdlös vind en måndag i oktober
Jag vill inte att du kallar mig vacker




Fri vers (Fri form) av Angeline
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-19 23:28



Bookmark and Share


  Domenico VIP
I litet men vackert format och med stort innehåll!
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Angeline