Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alexander Bard satsar på politik

 

 

A B går med i SD och blir kulturminister. 




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-14 21:48



Bookmark and Share


    Asta Kass
Hahah åh fyfan!
2020-06-25

  Staffan Nilsson
Kul!

2020-06-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
HAHAHA JA
2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP