Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En öken

En öken

Sandkorn utan liv
Med naturens kraft
Så livfulla

En öken

Bestående och alltid i förändring
i dess oändliga skiftande rörelser
och ljusfenomen

Ett liv som vårt

En öken i form av en artificiell värld
fjärran från naturens gemensamma livskraft

Om livets själ förenas med naturens kraft
Måhända blir vi livfulla och fyllda av harmoni




Fri vers av Kunzang
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-06-15 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang