Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


tanka - olyckan



nya tider nu
alla frågar samma sak
har ni klarat er?

alla vet vad som menas
nämn inte olyckans namn




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 11:55



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Hela livet präglas av det.
2020-06-19

  morgonstjärna VIP
Det nog mest aktuella ordet i dag
perfekt
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP