Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tonen av annan sort...


Trots att vi längtar bort...

Skymningstonen
mörk och ofattbar

vill
att vi stannar kvar

Trots att vi
längtar bort

När någon vi inte
känner

spelar tonen
av annan sort

En ton som är
mycket vacker

men sorgsen så
det förslår

Den tonen vill ändå
vi stannar

och inte att vi går




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 17:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sista dansen , jag vill inte gå jag vill stanna kvar i dina armar
2020-06-18

  Larz Gustafsson VIP
"Sången de spelar när filmen är slut
lamporna tänds och publiken går ut..."
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP