Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


................NJUTning..............




Livet

behöver

inte vara

perfekt

för att

vara

alldeles

underbart


NJUT

din dag














Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-06-19 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Exakt!??
2021-09-05

  ULJO
Så klokt
2020-06-21

  Öknens Ros VIP
Varje dag är en gåva.
2020-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkt och skrivet.
2020-06-19
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria